[ Generalna ] 19 Februar, 2015 22:47

SPOJITE: bezbedno, jeftino i ekolosko!

Razmisljate o kupovini vozila, onda obavezno razmislite i o elektro vozilina.

BEZBEDNO - jer nerazvija veliku brzinu (do 36 km na sat)

JEFTINO - niski troskovi eksploatacije, prelaze 70 km. za 50 din.(potrosnja struje)

EKOLOSKA - nezagadjuju zivotnu sredinu, nema izduvnih gasova, tihi rad motora.

Pojedini modeli se mogu registrovati. Za vise informacija posetite sajt www.bilepatrade.com

[ Generalna ] 12 Februar, 2015 22:59
Dajemo maksimalno,ocekujemo minimalno i nedobijemo nista.
[ Generalna ] 12 Februar, 2015 22:44

 Dolazi Perica gladan iz skole.Mama ga pita: Hoces da ti isprzim jaja?

Perica ja zbunjeno gleda i pita: A hoces da ja tebi odsecem sise?

[ Generalna ] 10 Februar, 2015 22:29

Majka kaze sinovima: Imate po jednu bananu.

  Mladji sin istog momenta pojede jednu i uzima drugu. Majka reaguje i kaze:ti si tvoju pojeo,a na to ce uplakani sin: ne ja sam pojeo njegovu ovo je moja! p.s. Mladji sin ima 3godine a stariji 7.

[ Generalna ] 10 Februar, 2015 21:57

Kakva je slicnost izmedju istorije i sekretarice?

   I jedno i drugo se prenose sa kolena na koleno. Smile

[ Generalna ] 10 Februar, 2015 20:43

Uskoro stize prolece.

Budite spremni.Na vreme pripremite zemlju za sejanje i sadnju, bilo to cvece, voce,povrce.

Sada je vreme da na usitnjenu zemlju bacite djubrivo, vestacko (NPK - 3x15) ili stajsko. Bilo bi dobro da pre sejanja upotrebite i ZEOLIT (EKOZEL) koji eliminise stetne materije iz zemljista(ostatke pesticida,teske metale, fungicide i herbicide ) i obezbediti neophodnu vlagu, a pomoci ce biljkama da sto brze razviju korenov sistem, a samim tim i brze sazrevanje, povecanje prinosa za 10-12%, a troskovi proizvodnje se smanjuju od 8-10%.Zeolit se moze koristiti i u cvecarstvu, kao i u plastenicima kad se mesa sa djubrivom (EKOZEL PLUS).

Sve sto vam je potrebno za bastu mozete naci u poljoprivrednoj apoteci na Novom Beogradu, ul.Nehruova 51, lokal 20, kod pijace u bloku 44.

O daljim savetima - kad dodje vreme.

[ Generalna ] 09 Februar, 2015 19:40

,MELEX” je vodeći svetski proizvođač ekoloških vozila na elektro pogon. Sa više od 40 godina iskustva i prisustvom na gotovo svim delovima sveta, ,,MELEX” je danas sinonim ekološkog vozila vrhunskih performansi.

,,MELEX” elektro vozila omogućavaju efikasno i jeftino korišćenje jer imaju troškove eksploatacije od samo 50 din za pređenih 80km. Poseduju najnoviju tehnologiju, visok kvalitet izrade, bezbednost i komfor, i zadovoljavaju sve ekološke standarde po pitanju zaštite čovekove okoline. Nema izduvnih gasova i tihi rad motora.

U širokoj ponudi Melex vozila, postoje modeli za prevoz putnika - od 2 do 14 osoba, cargo modeli za prevoz tereta od 150 do 1000kg, modeli za prevoz putnika i tereta i specijalni modeli - ambulance (za prevoz povredjenih), XTR patrol - za obezbeđenje, pogrebna vozila i vozila za golf.

Vozila imaju široku primenu i mogu se koristi u svim indutrijskim zonama, lukama, aerodromima, železničkim stanicama, bolnicama, itd. Posebno se mogu koristiti u: sportskim centrima, fudbalskim stadionima, hotelima, turističkim i ekološkim oazama, nacionalnim parkovima, banjama, rezervatima prirode, gradskim parkovima, turističkim naseljima, šumarstvu, lovnom turizmu, seoskom turizmu, eko turizmu, poljoprivrednim dobrima, rehabilitacionim centrima, zatvorenim delovima grada za saobraćaj, za službe obezbeđenja, za prevoz posetilaca-turista, radnika i alata, prevoz robe, snabdevanje itd.

Kad je u pitanju prevoz ljudi i tereta na kratkim udaljenostima, vozila Melex su pravi izbor. Ekonomičnost, pouzdanost, fantastične manevarske sposobnosti te jednostavnost u korišćenju najznačajnije su prednosti vozila Melex.

Pojedini modeli MELEX elektro vozila imaju homologaciju tj. ispunjavaju zahteve CE (Evropske Unije) i po medjunarodno usaglašenoj kategorizaciji, kao sporo vozilo,
ODOBRENI SU ZA SAOBRAĆAJ NA JAVNIM PUTEVIMA I MOGU SE REGISTROVATI I KOD NAS KAO LAKI I TEŠKI ČETVOROCIKL. 

[ Generalna ] 09 Februar, 2015 19:35
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.