,MELEX” je vodeći svetski proizvođač ekoloških vozila na elektro pogon. Sa više od 40 godina iskustva i prisustvom na gotovo svim delovima sveta, ,,MELEX” je danas sinonim ekološkog vozila vrhunskih performansi.

,,MELEX” elektro vozila omogućavaju efikasno i jeftino korišćenje jer imaju troškove eksploatacije od samo 50 din za pređenih 80km. Poseduju najnoviju tehnologiju, visok kvalitet izrade, bezbednost i komfor, i zadovoljavaju sve ekološke standarde po pitanju zaštite čovekove okoline. Nema izduvnih gasova i tihi rad motora.

U širokoj ponudi Melex vozila, postoje modeli za prevoz putnika - od 2 do 14 osoba, cargo modeli za prevoz tereta od 150 do 1000kg, modeli za prevoz putnika i tereta i specijalni modeli - ambulance (za prevoz povredjenih), XTR patrol - za obezbeđenje, pogrebna vozila i vozila za golf.

Vozila imaju široku primenu i mogu se koristi u svim indutrijskim zonama, lukama, aerodromima, železničkim stanicama, bolnicama, itd. Posebno se mogu koristiti u: sportskim centrima, fudbalskim stadionima, hotelima, turističkim i ekološkim oazama, nacionalnim parkovima, banjama, rezervatima prirode, gradskim parkovima, turističkim naseljima, šumarstvu, lovnom turizmu, seoskom turizmu, eko turizmu, poljoprivrednim dobrima, rehabilitacionim centrima, zatvorenim delovima grada za saobraćaj, za službe obezbeđenja, za prevoz posetilaca-turista, radnika i alata, prevoz robe, snabdevanje itd.

Kad je u pitanju prevoz ljudi i tereta na kratkim udaljenostima, vozila Melex su pravi izbor. Ekonomičnost, pouzdanost, fantastične manevarske sposobnosti te jednostavnost u korišćenju najznačajnije su prednosti vozila Melex.

Pojedini modeli MELEX elektro vozila imaju homologaciju tj. ispunjavaju zahteve CE (Evropske Unije) i po medjunarodno usaglašenoj kategorizaciji, kao sporo vozilo,
ODOBRENI SU ZA SAOBRAĆAJ NA JAVNIM PUTEVIMA I MOGU SE REGISTROVATI I KOD NAS KAO LAKI I TEŠKI ČETVOROCIKL.